Društvo

„PREMIER“ POMAŽE ODBOJKAŠICE “BORCA”

BRIGA OD NASLEDNICAMA SVETSKIH I EVROPSKIH PRVAKINJA

Grupacija “PREMIER” je poznata ne samo po kvalitetnom pružanju taksi usluga, zaštiti okoline, već i po društveno odgovornom ponašanju i brizi za zajednicu u kojoj ima svoje filijale. Jedno od načela kojim se rukovode u ovom uspešnom kolektivu je i da deo svoje zarade usmere u humanitarne akcije, poboljšanje uslova za život, kao i podsticanje na vođenje zdravih načina života. Zahvaljujući takvom shvatanju poslovanja Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Ivanjici kupljeni su klima uređaji, nabavljeni rekviziti za dečje igralište u parku pored autobuske stanice u Čačku, a nedavno je prikupljeno blizu 200.000 dinara koji su namenjeni lečenju Gornjomilanovčanke Anike Manić.

Poslednja u ovom nizu akcija je i odluka da se pomogne radu Odbojkaškog kluba “Borac”. Ovaj sportski kolektiv je godinama prepoznatljiv u radu sa mlađim kategorijama. Njihove selekcija devojčica od pionirskog do juniorskog uzrasta ostvaruju zapažene rezultate na svim takmičenjima. Poslednji značajan uspeh je prvo mesto na “Sportskim igrama mladih” u Sarajevu.

– “PREMIER” nam je omogućio da koristimo njihova troja vozila kada odlazimo na utakmice. Njima upravljaju treneri i taj vid pomoći nam mnogo znači jer sada nemamo izdatke za prevoz. Osim toga, omogućeno nam je da putujemo u manjim grupama, što u ovim epidemiološkim okolnostima nije bez značaja – kaže jedan od trenera Uroš Lazović.

U klubu ističu da su prezadovoljni ovakvim vidom saradnje i nadaju se da će ona biti dugoročna, a igračice i treneri će sa svoje strane učiniti sve kako bi opravdali ukazano  poverenje.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.