Saopštenje Pokreta „Dosta je bilo“

Dosta-je-biloPokret “Dosta je bilo” je zbog svog jasnog programa i doslednosti principima postao lider opozicije po podršci koju mu građani daju. Podrška stabilno raste. Od izbora do danas je više nego udvostručena. Iscrpeli smo potencijal volonterskog pokreta na republičkom nivou i želimo da budemo više od protesta protiv trulog sistema. Prerastamo u stranku sa ciljem da pobedimo na izborima, promenimo Srbiju i napravimo zdrav sistem.
Pozivamo vas da postanete osnivači stranke “Dosta je bilo” i da potpisivanjem izjave o njenom osnivanju učestvujete u formiranju profesionalne političke organizacije koja će se boriti protiv partokratije, partijskog zapošljavanja i parazitskog sistema koji je uništio državu. Učestvujte u osnivanju stranke koja će se boriti za potpunu transparentnost, ukinuti nameštene tendere i burazersku ekonomiju, jačati pravosuđe i ukinuti sistem koji zarad finansiranja privilegovanih i nesposobnih otima penzije, smanjuje plate, povećava poreze, prikriva korupciju.
Naš Pokret je nastao kao udruženje 27. januara 2014. godine. Te godine nam je poverenje ukazalo 2,1% građana. Dve godine kasnije osvojili smo poverenje 6,02% građana i postali parlamentarna politička organizacija. Danas, nakon tri godine od osnivanja i pola godine od ulaska u Skupštinu imamo poverenje preko 15% građana. Vreme je da “Dosta je bilo” preraste u stranku.
Političke stranke su potrebne svakom društvu. Samo ne uništiteljske i parazitske. Srbiji je potrebna nova politička scena. Nova levica. Novi centar. Nova desnica. Novi ljudi i nova pravila igre.
Svoj potpis za osnivanje stranke možete dati u kancelariji DJB u Čačku, sreda (18/01/17) od 17:15h do 19:15h (ul. Skadarska br. 7, II sprat) ili svakim danom od 9:00h do 17:00h, zaključno sa četvrtkom (19/01/17) u kancelariji javnog beležnika-notora Ane Tomić, adresa Vojvode Stepe 32.
Pridružite nam se u stvaranju stranke koja će praviti nov sistem, koja će biti temelj potpuno nove, zdrave političke scene sa novim pravilima igre. Pokret “Dosta je bilo” prerasta u političku stranku centra. Pobedićemo na izborima i konačno napraviti od Srbije zemlju u kojoj se rado i lepo živi.

Kancelarija Pokreta “Dosta je bilo” – Čačak

Оставите одговор