






Драган Вулишић, рођени Чачанин скоро две деценије провео је у Београду, где је радио у угоститељству. У родни град вратила га је жеља да својим суграђанима понуди нешто са чим се до сада нису сусрели, нове укусе кафе од најквалитетнијих зрна. Необичне припреме различитих зрна са других континената, управо су оно што разликуje њихово мало […]
Јанковић за РТС: Спремите се за бројке које ће деловати застрашујуће наредних дана ИЗВОР:РТС Разговор Јелене Пиљевић са Радмилом Јанковићем Професор Радмило Јанковић каже за РТС да је немогуће зауставити ширење омикрон соја коронавируса. Бројке ће наредних дана сигурно бити преко 10.000, 20.000 или можда 30.000 заражених и биће компликовано у наредне две недеље, рекао […]
НАЗИВ РОБЕ 04. 03 Пројино брашно 100 Кромпир 60-80 Пасуљ 220-400 Паприка 350-450 Парадајз 280 Краставци 320 Тиквице 320 Цвекла 80-100 Спанаћ 150-170 Купус 60-80 Целер 250 Першун веза 50 Шаргарепа 100 Зелени лист купуса 80-90 Зелена салата 40-60 Црни лук 70-100 Бели лук 700-1000 Шампињони 250-280 Броколи 350 Празилук 80 Карфиол […]
