
| НАЗИВ РОБЕ | 02. 06. | 09. 06. |
| Пројино брашно | 180-200 | 180-200 |
| Кромпир | 120-140 | 120-140 |
| Пасуљ | 280-600 | 280-600 |
| Паприка | 250-400 | 250-400 |
| Парадајз | 170-250 | 170-250 |
| Краставци | 120-200 | 100-150 |
| Тиквице | 150-180 | 120-150 |
| Цвекла | 200 | 200 |
| Спанаћ | 250 | 2520 |
| Купус | 90-120 | 90-120 |
| Целер | 300-400 | 300-400 |
| Першун веза | 50 | 50 |
| Шаргарепа | 180-200 | 180-200 |
| Зелени лист купуса | 100 | 120 |
| Зелена салата | 50-60 | 50-60 |
| Црни лук | 200 | 200 |
| Бели лук | 800-1000 | 800-1000 |
| Шампињони | 350 | 350 |
| Броколи | 350 | 350 |
| Празилук | 200 | 200 |
| Карфиол | 350 | 350 |
| Плави патлиџан | 330-350 | 330-350 |
| Кисели купус | 150-200 | 150-200 |
| Млади лук (веза) | 60-70 | 60-70 |
| Млади кромпир | 150-180 | 150 |
| Ротква | 150 | 150 |
| Ротквице | 50-70 | 50-70 |
| Боранија | 400-450 | 400 |
| Грашак | 400-450 | |
| Крушке | 300 | 300 |
| Јабуке | 70-120 | 70-120 |
| Грожђе | ||
| Диње | 250 | 200 |
| Мед | 1200-1400 | 1200-1400 |
| Јагоде | 150-180 | 150-180 |
| Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
| Лубенице | 130 | 120 |
| Трешња | 150-200 | 200-250 |
| Кајсије | 250 | |
| Брескве | 200 | |
| Вишње | 200 | |
| Малине | ||
| Лимун | 160 | 180 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-220 | 160-220 |
| Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
| Језгра ораси | 1000 | 1000 |
| Очишћена живина | 319-500 | 319-500 |
| Јаја | 15-20 | 15-20 |
| Кајмак | 900-1300 | 900-1300 |
| Сир | 400-800 | 400-800 |
| Пршута | 1300-2600 | 1300-2600 |
| Сланина | 650-1400 | 650-1400 |
| Суџук | 1200-1300 | 1200-1300 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
| Телад | ||
| Дебеле свиње | ||
| Прасад | 500 | 470-500 |
| Овце | 120-130 | 120-130 |
| Јагњад | 400 | 400 |
| Пшеница | 45 | 45 |
| Кукуруз | 40 | 40 |
| Јечам | 45 | 45 |
| ШАРАН | 849 | 849 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
| ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
| ФИЛЕТ СОМА | 599 | 599 |
| СКУША | 419 | 419 |
| ХАРИНГА | 329 | 329 |
| ПАСТРМКА | 899 | 899 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 |





