
| НАЗИВ РОБЕ | 1. 8. | 
| Пројино брашно | 150 | 
| Кромпир | 100 | 
| Пасуљ | 300-650 | 
| Паприка | 150-300 | 
| Парадајз | 150-250 | 
| Краставци | 150-180 | 
| Тиквице | 80-100 | 
| Цвекла | 150 | 
| Спанаћ | |
| Купус | 70-80 | 
| Целер | 250-500 | 
| Першун веза | 50 | 
| Шаргарепа | 150-200 | 
| Зелени лист купуса | 120 | 
| Зелена салата | 80-100 | 
| Црни лук | 100-120 | 
| Бели лук | 800-1000 | 
| Шампињони | 350-400 | 
| Броколи | 500 | 
| Празилук | 250 | 
| Карфиол | 300 | 
| Плави патлиџан | 350 | 
| Кисели купус | 200-250 | 
| Млади лук (веза) | |
| Ротква | |
| Ротквице | |
| Боранија | 400-500 | 
| Млади кромпир | 100-120 | 
| Крушке | 200-300 | 
| Јабуке | 100-220 | 
| Шљиве | 120-200 | 
| Грожђе | 400-450 | 
| Лубенице | 35-40 | 
| Мед | 1000-1300 | 
| Диње | 100 | 
| Суве шљиве | 400-450 | 
| Купине | 600 | 
| Вишња | |
| Трешње | |
| Кајсије | 400-450 | 
| Брескве | 250-300 | 
| Јагоде | |
| Малине | 1000 | 
| Лимун | 320 | 
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 210-250 | 
| Лешници 1кг | 1200-1500 | 
| Језгра ораси | 1200 | 
| Очишћена живина | 299-500 | 
| Јаја | 10-20 | 
| Кајмак | 1000-1500 | 
| Сир | 500-900 | 
| Пршута | 1500-3000 | 
| Сланина | 800-1400 | 
| Суџук | 1400 | 
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 40 | 
| Кукуруз | 40 | 
| Јечам | 40 | 
| ШАРАН | 749 | 
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 | 
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 479 | 
| ГИРИЦЕ | 299 | 
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 | 
| ФИЛЕТ СОМА | 519 | 
| СКУША | 529 | 
| ХАРИНГА | 399 | 
| ПАСТРМКА | 799 | 
| ТОЛСТОЛОБИК | 399 | 





