| Пројино брашно | 80 |
| Кромпир | 50 |
| Пасуљ | 250-300 |
| Паприка | 200 |
| Парадајз | 200 |
| Краставци | 200 |
| Тиквице | 200 |
| Цвекла | 50 |
| Ротква | 50-60 |
| Купус | 50 |
| Koрнишони | |
| Першун веза | 30-50 |
| Шаргарепа | 50 |
| Зелени лист купуса | 70 |
| Зелена салата | 50-70 |
| Црни лук | 50-70 |
| Бели лук кг | 700-800 |
| Шампињони | 200 |
| Броколи | 200 |
| Празилук | 120 |
| Карфиол | 200 |
| Плави патлиџан | |
| Ротквице | 50-70 |
| Спанаћ | 150 |
| Мушмуле | |
| Грожђе | |
| Тикве | 60-80 |
| Јабука | 30-150 |
| Крушка | 100-200 |
| Суве шљиве | 250-500 |
| Малине 1кг | |
| Јужно воће | 130-240 |
| Лешници 1кг | 1200-1500 |
| Језгра ораси | 600-800 |
| Очишћена живина | 350 |
| Јаја | 10-14 |
| Кајмак | 600-700 |
| Сир | 250-300 |
| Пршута | 1200-1700 |
| Сланина | 350-750 |
| Суџук | 800 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | 180 |
| Прасад | 230-240 |
| Овце | 130 |
| Јагњад | 290 |
| Пшеница | 24 |
| Кукуруз | 22 |
| Јечам | 25 |





