Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР: СЕПТЕМБАР У ЧАЧКУ

Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
     НАЗИВ РОБЕ   03.09.   10.09.
Пројино брашно 90-100 80-100
Кромпир 60-80 60-80
Пасуљ 200-400 200-400
Паприка 100-180 100-180
Парадајз 80-120 80-150
Краставци 100-170 100-160
Тиквице 100 100
Цвекла 100-120 100-120
Спанаћ    
Купус 80 70
Целер 250 250
Першун веза 30 30
Шаргарепа 100-150 100-150
Зелени лист купуса 50-80 50-80
Зелена салата 80 80
Црни лук 80-100 80-100
Бели лук 700-800 700-800
Шампињони 200 200-220
Броколи 300 350
Празилук 170 180
Карфиол 250 250
Плави патлиџан 70-80 70-80
Кисели купус 150 150
Млади лук (веза)    
Корнишони 100-150 100-150
Ротква    
Ротквице    
Боранија 250-300 250-300
Крушке 130 130
Јабуке 40-100 40-100
Боровнице 1000 1000
Трешње    
Kаjсије    
Мед 800-1000 800-1000
Нектарине 120-150 150
Брескве 120-150 120
Суве шљиве 400-500 400-500
Лубенице 20-30 30
Купине 400 400
Малине 600 600
Шљиве 50-70 50-80
Грожђе 100-160 100-150
Лимун 220 220
Јужно воће 110-220 110-250
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1000 1000
Очишћена живина 279-370 279-370
Јаја 8-14 8-14
Кајмак 600-850 600-850
Сир 250-500 250-500
Пршута 900-1900 900-1900
Сланина 350-800 350-800
Суџук 800 800
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 220-240 220-240
Овце 110-120 110-120
Јагњад 250-260 250-260
Пшеница 30 30
Кукуруз 30 30
Јечам 30 30
ШАРАН 449 449
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 469 469
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359 359
ГИРИЦЕ 149 149
ОСЛИЋ ХЕК 409 409
ФИЛЕТ СОМА 295 295
СКУША 349 349
ХАРИНГА 249 249
ПАСТРМКА 519 519
ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.