Aktuelno Sport

“БОРАЦ“ ЈЕ ЈОШ У ИГРИ

 

Фото: Ђорђе Илић

Јуче су фудбалери “Борца“, пред 150 својих навијача, савладали, у другом колу доигравања у борби за опстанак, екипу ОФК “Жарково“ са 1:0 (0:0). Гол одлуке постигао је Илић у 82. минуту коме је претходио сјајан продор Фићовића по десној страни и оштар центаршут по земљи. На лопту је натрчао Илић и из непосредне близине затресао мрежу.

Гости су у већем делу сусрета контролисали игру и имали лопту више у свом поседу. Домаћи фудбалери су се оријентисали на контра нападе и убацивање лопте по дубини. Из једне такве акције уследила је шанса за Богићевића, који се у 20. минуту нашао “очи у очи“ са голаном Шћекићем, али се спетљао и лопта је отишла поред гола. Играчи са Жаркова су у два наврата могли да дођу до вођства, али је на њихову жалост у првом случају, играо се 53. минут, Масларевић сјајно интервенисао, а у 65. минуту пречка је била та која је спречила да лопта уђе у мрежу.

Тренер Станисављевић после утакмице није крио задовољство што је његова екипа успела да савлада противника који је дошао у Чачак да забележи победу, али се овог пута намерио на веома срчану екипу која се ниједног тренутка није предавала. Овом победом “Борац“ је поново у игри за опстанак и како је најавио тренер победничког тима већ сутра почињу припреме за, вероватно одлучујући, меч против “Бачке 1918“, која има два бода више.

“Борац“: Масларвић, Урошевић (Обрадовић), Ковачевић (Берак), Јањушевић, Василић, Шутић, Фићовић, Секулић, Илић, Филиповић, Богићевић.

ОФК “Жарково“: Шћекић, Алексић, Марковић, Шака (Коваленко), Шкорић, Киковић, Манић (Милојевић), Лукић (Михаиловић), Мијатовић, Рајић, Раденовић.

В. Д.

Оставите одговор