Aktuelno G.Milanovac

ГМ: Конкурс за награду „Бели лабуд“

Општинска управа општине Горњи Милановац расписала је конкурс за награду „Бели лабуд“, која се додељује за најлепше двориште. Формирана је петочлана комисија чији је задатак да изврши преглед уређења зеленила и пројеката уређења пријављених учесника на конкурс.

1745

„Конкурс је отворен за све наше суграђане. Стручна комисија бираће најлепше уређено приватно двориште, балкон – терасу, као и простор око вишепородичних стамбених објеката, најуређенији простор око пословног објекта, најлепше уређено школско двориште, а биће додељена и награда за пројекат уређења зелених површина „Михајло Симовић“. Сигуран сам да ће комисија бити непристрасна и да ће награду добити они који је и заслужују“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.

Конкурс је расписан у следећим категоријама:
• Најлепше уређено приватно двориште
• Најлепши балкон – тераса
• Најуређенији простор око вишепородичних стамбених објеката
• Најуређенији простор око пословног објекта
• Најлепше уређено школско двориште
• Награда за пројекат уређења зелених површина ,,Михајло Симовић”

Право учешћа на конкурсу имају сви власници парцела на територији општине Горњи Милановац који нису претходно награђивани овом наградом. Конкурс је отворен од 8. јуна.

Сва заинтересована лица могу се пријавити радним даном од 8 до 15 часова на телефон 032/713-537 или у просторијама Одељења за урбанизам комунално-стамбене и имовинско-правне послове Општинске управе општине Горњи Милановац, у улици Тихомира Матијевића бр. 4. Контакт е маил: zorica.tolic@gornjimilanovac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.