Grad

ГРАДСКИ ВЕЋНИЦИ СУТРА РАЗМАТРАЈУ ИЗВЕШТАЈЕ О ПОСЛОВАЊУ ЈАВНИХ КОМУНАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА

На сутрашњој седници Градског већа, заказаној у 9 часова, већници ће разматрати предлог Акционог плана запошљавања Града Чачка за 2019. годину, као и предлоге одлука о локалним комуналним таксама за територију Града, накнадама за коришћење јавних добара и давању сагласности на план и програм рада Научно-технолошкг парка Чачак.

Градски већници ће се изјаснити и о извештајима о реализацији годишњих програма пословања Регионалне депоније „Дубоко“ Ужице, ЈП „Градац“, јавних комуналних предузећа „Паркинг сервис“ Чачак, ЈКП за грејање „Чачак“, „Моравац“ и „Комуналац“ и Спортског центра „Младост“, сви за 2018. годину.

Градско веће ће разматрати и предлог одлуке о приступању Града Чачка у чланство Покрета за децу „Три плус“ из Чачка. Пред већницима ће се наћи и предлог измена и допуна одлуке о условима и начину суфинансирања уређења фасада зграда у екстра зони Чачка.

На дневном реду сутрашње седнице Градског већа налази се и предлог решења о давању на коришћење објекта у јавној својини Града Установи за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Зрачак“ Чачак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.