Довољно места и на Високој школи

Следеће седмице почиње други уписни рок и на Високој школи техничких струковних студија. Пријава кандидата је 4. и 5. септембра. Остало је слободних места за 64 буxетских и 100 самофинасирајућих студената.

DSCN6338
Професор др Драган Брајовић

 

– Поједини студенти су у јуну полагали пријемни на нашој Високој школи, али су уписали друге факлутете. Зато имамо довољно слободних места у септембарском року. Нашу Школу могу уписати и студенти који су положили пријемне испите на другим сродним факултетима. Они ће бити рангирани на основу претходно прикупљених бодова или резултата које постигну на пријемном у нашој Школи. Осим што су у Чачку много мањи трошкови, пратимо сва научна достигнућа. Имао одличне професоре и како смо раније истицали, доносимо науку у Чачак. Имамо слободних места и за студенте који раде, а хоће да се усавршавају и стекну дипломе да би напредовали у струци и звању – напомиње професор др Драган Брајовић, директор ВШТСС.

DSCF1257

Полагање пријемног испита на Високој школи је 8. септембра. Ових дана почиње упис и за специјалистичке струковне студије. Ускоро би Школа и за мастер требало да добије акредитацију.

Електоенергетика 10

Електроника и рачунарство  12

Информационе технологије  5

Инжењерска информатика 5

Производно машинство 1

Графичка техника 7

Производни менаџмент  12

Еколошки менаџмент 12

Наведена слободна места на ВШТСС су за буџетске студије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.