Aktuelno Sport

ДОЛАЗЕ БОРБЕНИ ЧАЈЕТИНЦИ

Вечерас ће “Борац“ у оквиру другог кола КЛС угостити чајетински “Златибор“, екипу која је у првом колу на свом терену савладала “Младост“ са 79:68. Биће то сигурно занимљив меч, јер је и у прошлој сезони КЛС између ова два тима вођена велика борба.

  • После два пораза и победе у Ужицу, следи прва утакмица код куће у КЛС, где ми имамо највише амбиције. Покушаћемо да кроз ово такмичење обезбедимо учешће у АБА 2 лиги следеће године, јер у њу улазе само две првопласиране екипе, мада постоји теоретска могућност да се не уђе у њу кроз КЛС. Утакмица са “Златибором“ је много важна јер желимо да наставимо победнички низ. Они су променили екипу у односу на прошлу годину и надам се нашој победи – оптимиста је капитен “Борца“ Марко Мариновић.

Последње две утакмице дају наду да “Борац“’полако, али сигурно долази до своје игре.

  • После два везана пораза успели смо да добрим радом и приступом играча на тенинзима дигнемо форму. Имали смо пех са повредом Кочовића, међутим добро смо одиграли прво коло КЛС и забележили победу на незгодном терену у Ужицу. На то се надовезала и победа у АБА 2 лиги, тако да у добром расположењу очекујемо екипу из Чајетине – описао је атмосферу у тиму пред вечерашњи меч помоћни тренер Владимир Златановић.

Мариновић и Златановић позивају публику да у што већем броју дође у халу крај Мораве.

  • Прошла година је била сјајна и можда смо мало навикли људе на победе, али треба веровати у нас и имати стрпљења, јер оно најбоље тек предстоји. Зато позивам публику да нас подржи – казао је популарни Малина.

Утакмица са “Златибором“ почиње у 19 часова.

Улазнице за све утакмице КЛС ће износити 200 динара за одрасле, а 100 за ђаке.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.