Aktuelno Društvo

ДОНАЦИЈЕ ЗА ХИРУРГИЈУ У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ

ПРЕДУЗЕЋА “P…S…FASHION” И „TIN MADRAC” – ПРИМЕР ДРУШТВЕНО ОДГОВОРНИХ КОМПАНИЈА

Модна кућа “P…S… fashion” и компанија “TiN Madrac” у понедељак, 27. фебруара, донирали су 65 душека за одељење хирургије у Чачанској болници. Ово је једна у низу донација које су у последњих неколико година ове компаније упутиле чачанској здравственој установи, пре свега у жељи да услови за пацијенте и за здравствене раднике буду много бољи и хуманији.

donacija1
Ненад Јовановић, комерцијални директор TIN Madrac, Јелена Каранац , маркетинг менаџер P…S… Fashion и др Дејан Дабић, начелник хирургије Опште болнице у Чачку

Обе компаније познате су по својој друштвеној одговорности и бројним донацијама породилишту, одељењу за интензивну негу, ортопедији, дечјем одељењу… Наглашавајући да својим хуманитарним радом не желе медијски да се екпонирају, представници ових компанија рекли су да на овај начин желе да упуте позив и другима који могу на било који начин да помогну чачанској болници.

– Донирали смо заједно са компанијом “TiN Madrac” 65 душека за хирургију. Овог пута медији имају улогу да вест објаве као позив свима који могу да помогну, да то и учине – поручују из менаџента Модне куће “P…S… fashion”. donacija5

За одељење хирургије донатори су се одлучили, јер су сматрали да је неопходно да услови морају бити бољи за саме пацијенте у овом веома важном делу Опште болнице у Чачку.

– Прво смо уговорили куповину 40 душека, али је компанија “TiN Madrac” подржала нашу акцију. Они су се одрекли своје зараде, тако да је набављено укупно 65 висококвалитетних душека. Надамо да ћемо на овај начин нашим суграђанима који су приморани да због болести буду на овом одељењу, омогућити бар мало лакши боравак и бржи опоравак. У договору са начелником одељења хирургије ускоро ћемо као још једну донацију урадити 100 униформи за здравствене раднике – најавила је Јелена Каранац, маркетинг менаџер „P…S… fashion”.

donacija3Директор Опште болнице др Раде Милошевић рекао је да је ово веома важна донација која доприноси квалитету услуга ове установе. Директор је захвалио представницима ових компанија и позвао и друге хумане људе да се укључе у сталну акцију донирања болници у Чачку. Др Милошевић је најавио да ће бити урађено неколико вредних инвестиција у чачанско здравство. Поред замене столарије на појединим одељењима, он је ракао да ће током ове године бити набављена магнетна резонанца и да ће бити отворена ангио-сала.

В. Т.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.