Aktuelno Sport

ДРУГА ПОБЕДА “БОРЦА“

Новајлија Милетић је показао да на њега може да се рачуна, фото Лејча

“Борац“: Аликадић 3, Р. Ђоковић 14, С. Крсмановић 2, И. Ђоковић 23, Мићовић, И. Гавриловић 17, А. Крсмановић, Прља 5, Кочовић 18, Милетић 11, Мариновић.

“Дунав“: Николић 20, Ивић 6, Жигон 8, Ћирковић 7, Боровић 4, Планић 7, ШиЋов 6, Драшковић 2, Миљковић 2, Белоица 12, Грушановић 11, Ковачевић 9.

Кошаркаши “Борца“ су синоћ у утакмици трећег кола Суперлиге, пред својих 700 навијача, савладали “Дунав“ из Старих Бановаца са 107:94 (34:21; 27:18; 24:23; 22:32).

Страхиња Гавриловић, Поповић и Мајсторовић због повреда нису моли да помогну свом тиму, али и без њих “Борац“ је остварио убедљиву победу

Знајући како су узбудљив сусрет ова два противника одиграла у Чачку, у оквиру КЛС, домаћи кошаркаши су од старта кренули изузетно ангажовано са жељом да одмах направе разлику која би им омогућила мирнији наставак утакмице. То су апсолутно успели. Фантастичан почетак, са осам погођених тројки у првих 10 минута, омогућио је изабраницима Јовице Арсића да и  других 10 минута одиграју са доста самопоуздања и на велики одмор оду са вишком од 22 поена. Та предност је одржавана током трећег периода игре и почетком последње деонице. Тада тренер Чачана повлачи из игре репрезентативца Илију Ђоковића и шансу даје младим играчима са мањом минутажом. По оцени Арсића неки су су ту шансу искористили, а неки не, па су гости успели да заврше утакмицу са 13 поена мањка, што је за их, обзиром на догађања на терену, добар резултат.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.