Kultura

Друга реприза представе Триптих о радницима Градског позоришта Чачак

У недељу 4. новембра у сали КУД-а Желе у 20 часова, биће одиграна друга реприза представе Триптих о радницима Градског позоришта Чачак.

За све који су пропустили да погледају ову оригиналну представу у режији Југа Ђорђевића, у недељу 4. новембра биће одиграна друга реприза представе Триптих о радницима. Овај комад, којим је отворено Градско позориште Чачак, који поднасловом О свињама, људима И крокодилима, ближе одређује свој интригантни садржај, јединствен је позоришни догађај.

Састављен од три једночинке које повезују догађаје И период од преко сто година, од Њујорка са почетка двадесетог века до садашњег тренутка у ком живимо, комад се бави универзалним проблемом радника, њиховим положајем у друштву и покушава да одговори на питања да ли смо као друштво уопште напредовали или стагнирамо без обзира на друштвено-социјални контекст у ком живимо.

Дођите у недељу 4. новембра у салу КУД-а Желе и подржите рад вашег новог  Градског позоришта Чачак.  Улаз је бесплатан, а следеће играње заказано је за 18. новембар.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.