Aktuelno Grad

ЗА ВИКЕНД ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА УЛИЦЕ 10 (ВИДЕО)

Како најављују из Јавног предузећа „Градац“, изградња Улице 10 у Чачку требало би да почне у суботу, због чега ће бити промењен режим саобраћаја, па ће Ломина улица у једном периоду бити двосмерна. Према најавама градоначелника Милуна Тодоровића, реконструкција вијадукта требало би да почне након празника, а градско руководство ће инсистирати да се саобраћај не одвија градским саобраћајницама. Градоначелник због тренутних и предстојећих реконструкција коловоза, моли грађане за стрпљење.

САОПШТЕЊЕ ЈП „ГРАДАЦ“

„Обавештавано вас о почетку радова на изградњи планиране улице 10. Радови ће се у наредном периоду изводити фазно у Улици 1.октобра, на потезу од кружне раскрснице „Медицина рада“ до раскрснице са Мутаповом улицом, услед чега ће доћи до измена у режиму саобраћаја о коме ћемо вас блговремено обавештавати.

У првој фази радови ће се изводити у кружној раскрсници „Медицина рада“. Уколико временске прилике дозволе, од суботе 13 априла, саобраћај у раскрсници ће се одвијати у суженијем коридору, са смањеним капацитетом раскрснице, па се саветује свим возачима који користе овај правац да прилагоде брзину условима у саобраћају и прате привремену саобраћајну сигнализацију. Овај режим трајаће до 7 дана од дана отварања градилишта. У овом периоду могућa је и краткотрајна обустава саобраћаја у Ломину улицу из раскрснице „Моравица“, али ће у том случају бити омогућен приступ Ломиној из супротног смера.

Следећа фаза, подразумеваће затварање правца Улица 1. октобар – улица Београдска. У овој фази биће могуће кретање из Београдске улице у Улице Љубићску и Улицу 1. октобра, док ће саобраћај из Улица Љубићске и 1 Октобра у улицу Београдску бити онемогућен. Овакав режим саобраћаја трајаће 1 дан (викенда).

Даље измене режима саобраћаја као и време њиховог ступања биће накнадно објављене…“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.