G.Milanovac

Избори за савет месне заједнице Горњи Милановац

На основу члана 17. Одлуке о оснивању Месних заједница на територији општине Горњи Милановац, Председник општине је донео Одлуку о расписивању избора за савет месне заједнице Горњи Милановац.
Избори се расписују за седам реона на територији Општине Горњи Милановац.
Реон I обухвата бирачка места број 45 и 55 (ОШ „Свети Сава“) и бирачко место 44 (МЗ Брусница- за оне бираче који у својој личној карти имају уписану улицу и број). Избори за Реон I ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 31.03.2018. године са почетком у 15.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона I бира се 1 кандидат за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон II обухвата бирачка места број 53 (ТШ „Јован Жујовић“) и бирачко место 54 (ЕТШ „Књаз Милош“). Избори за Реон II ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 31.03.2018. године са почетком у 18.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона II бирају се 2 кандидата за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон III обухвата бирачко место број 56 (Дом културе), бирачко место 57. (зграда Општине) и бирачко место 63 (Гимназија „Таковски устанак“). Избори за Реон III ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 01.04.2018. године са почетком у 15.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона III бирају се 2 кандидата за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон IV обухвата бирачка места број 39. и 62. ( ОШ „Десанка Максимовић“ – за оне бираче који у својој личној карти имају уписану улицу и број). Избори за Реон IV ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 01.04.2018. године са почетком у 18.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона IV бира се 1 кандидат за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон V обухвата бирачко место број 40 (Дом Неваде – за оне бираче који у својој личној карти имају уписану улицу и број) и бирачко место 61. (Ресторан АД Металац – за оне бираче који у својој личној карти имају уписану улицу и број). Избори за Реон V ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 24.03.2018. године са почетком у 15.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона V бира се 1 кандидат за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон VI обухвата бирачка места број 58. и 60. (Основни суд) и бирачко место број 59. (ОШ „Момчило Настасијевић“). Избори за Реон VI ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 25.03.2018. године са почетком у 15.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона VI бирају се 2 кандидата за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.
Реон VII обухвата бирачка места 64. и 65. (Норвешка кућа) и бирачко место 43. ( ОШ „Луњевица“ – за оне бираче који у својој личној карти имају уписану улицу и број). Избори за Реон VII ће се одржати на Збору грађана Месне заједнице Горњи Милановац 24.03.2018. године са почетком у 18.00 часова у Дому културе у Горњем Милановцу. Из Реона VII бирају се 2 кандидата за члана Савета месне заједнице Горњи Милановац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.