Aktuelno Društvo

КЛИЗАЛИШТЕ ПОЧИЊЕ У СУБОТУ СА РАДОМ

Раније него претходних година, у суботу, 22. децембра, стартује нова клизалишна сезона. Клизалиште у оквиру спортског центра “Младост“ је постављено, формирана је ледена површина, тако да су се стекли сви неопходни услови за почетак нове клизалишне сезоне која ће трајати скоро два месеца.

  • Са припремама смо почели на време, тако да смо фактички пре планираног датума у прилици да отворимо клизалиште. Добро знамо да је то један од ретких садржаја за наше суграђане у зимском периоду, па немамо ниједан разлог да одлажемо почетак сезоне. Радници СЦ “Младост“ су у последње две седмице одрадили све што је било неопходно. Клизалиште је спремно и верујем да је пред нама још једна успешна сезона на леду – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Руководство СЦ “Младост“ је донело одлуку да не мења цену улазница. Као и претходних година цена улазнице ће бити 150 динара по термину, док ће корисници картица “Три плус“ имати бесплатан улаз на клизалиште.

  • Цена улазнице није мењана већ неколико година и тако ће бити и ове сезоне. Оно што такође желим да напоменем је да смо за предстојећу сезону набавили преко 50 пари нових клизаљки и то оних бројева који су најтраженији од стране наших корисника. Клизалиште ће радити сваког дана у већ устаљеним терминима и тако ће бити до окончања зимског распуста, а то је 17.фебруар. Клизање је изузетно атрактивно и здраво, али неретко може да буде и опасно, па позивам све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих клизача. Надам се повољним временским условима и још једном позивам Чачане да се и ове зиме у великом броју дружимо на нашем клизалишту – закључио је директор Стеванић.

Први радни дан клизалишта је у суботу, 22. децембра. Термини за клизање ће бити од 12, 14, 16 и 18 часова. Трајање термина је сат и по, док ће се пауза између термина користити за припрему леда. Сви корисници клизалишта приликом преузимања клизаљки морају оставити неки идентификациони документ (личну карту, ђачку или здравствену књижицу…).

Извор: СЦ “Младост“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.