Aktuelno

Лидл у Чачку почиње са радом 14. марта

Након готово пола године успешног пословања у прве 23 продавнице, компанија Лидл Србија наставља ширење мреже отварањем још две продавнице – У београду на лабудовом брду и у чачку.

 Лидл продавница у Чачку, у Београдској улици бр. 1, почеће са радом у четвртак 14. марта, у 8 часова ујутру. Први савремени дисконт у Србији, као и приликом претходних отварања, наставља са праксом доброг слављеничког расположења, па Чачане очекује пажљиво одабран асортиман производа и снижене цене одабраних артикала.

 „Као што смо обећали, настављамо ширење мреже и у 2019. години, а продавница у Чачку је тек прва коју отварамо ове године. Веома се радујемо што је сада на ред дошло освајање срца грађана Чачка ипотрудићемо се да их уверимо да нудимо најбољи однос цене и квалитета, каои да им представимо све предности јединственог Лидл концепта. За све оне који са нама буду на сам дан отварања, 14. марта, припремили смо слављеничке цене и весео програм“, изјавила је руководилац корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Мартина Петровић.

 Прве посетиоце ће у  паметну куповину у новоотвореном чачанском Лидлу, 14. марта,увести хор Основне школе „Прељина“ уз подршку Народног оркестра „Абрашевић“ из Чачка под вођством Миле Алексић. Такође, Чачани ће имати прилику да учествовањем у активацији „Точак знања“ испред продавнице провере своје знање о Лидловим производима и добију занимљиве поклоне.

 Богат асортиман од 1.500 производа са најбољим односом цене и квалитета је оно што ће Чачане дочекати на полицама. Осим јединствених Лидл брендова, у понуди ће се наћи и више од 350 производа домаћих добављача.

Ни овога пута неће изостати додатне акцијске понуде са изузетно атрактивним ценама, као ни понуда непрехрамбених производа која се сваке недеље мења.

Након отварања, Лидл продавница у Чачку наставља са радом током сваког дана у недељи, од 08 до 22 часа. Свим потрошачима на располагању је великипаркинг, чије је коришћење за потрошаче бесплатно.

Лидл продавнице у Србији се одликују модерним дизајном, већим продајним простором и пространијим паркинг местима, све у складу са новим интернационалним стандардима градње. Те карактеристике, уз више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед омогућавају првом савременом дисконту у Србији да пружи својим потрошачима лепше искуство куповине, буде пријатно и сигурно место за рад запослених и да одговорно поступа према животној средини.

 

Контакт за медије:

Драгана Милачак, Executive Group, мобилни: +381 60 70 71 046, емаил:  dragana_milacak@eg.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.