Aktuelno Sport

МАКСИМАЛНО АНГАЖОВАНО НА ПАНЧЕВЦЕ

Утакмице у Суперлиги смењују се филмском брзином. Синоћ су кошаркаши “Борца“ изгубили од “Златибора“, а већ сутра их очекује сусрет са “Тамишем“. Тим поводом је данас, у просторијама клуба, одржана конференција за новинаре на којој су говорили Предраг Прља и Дејан Томашевић.

  • Упркос убедљивој победи у Панчеву морамо максимално концентрисано да уђемо у овај меч, јер се ради о једној озбиљној екипи, која је несрећно изгубила од “Црвене звезде мтс“. Све креће од добре одбране и контроле скока. Ако то успемо да урадимо током читавог сусрета, успех не би требао да дође у питање – каже Прља.

Члан стручног штаба Дејан Томашевић није могао, а да се не осврне на утакмицу у којој је екипа “Златибора“, као домаћин, савладала “Борац“ са 102:93 и нанела му први пораз у Суперлиги.

  • Лоша игра у одбрани је пресудила. Нисмо одрадили на терену оно што је пред утакмицу договорено. Ни повремено груба игра домаћина, коју су судије толерисале, није оправдање за примљена 102 коша, али ми немамо много времена да се бавимо тиме – рекао је Томашевић.

О предстојећем противнику каже:

  • Три овогодишње победе над “Тамишем“ не смеју да нас заварају, јер се ради о једној искусној и квалитетној екипи. Свако опуштање би нас довело у проблем. До утакмице ћемо имати један тренинг на коме ћемо анализирати грешке које смо правили против “Златибора“ и у ходу их исправљати. Победа у овом сусрету би нам много значила у борби за друго место и добијање лакшег противника у четвртфиналу. У тим се, највероватније, враћа капитен Мариновић, тако да уз подршку публике очекујем да забележимо шесту победу – упозорава на тежину противника и важност сусрета Томашевић.

Утакмица са Панчевцима ће бити одиграна у хали “Борац“ у суботу, 5. маја, и почиње у 19 часова.

Ђачке улазнице су 100, а за одрасле 200 динара.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.