Aktuelno Sport

“МЛАДОСТ“ НАЈБОЉА У ТАКМИЧЕЊУ “BASKET4KIDS“

У Врњачкој бањи, хала “Владе Дивац“ је у недељу, 21. априла, одржан финални турнир такмичења “Basket4kids“, које другу годину за редом организује спортска телевизија Спорт клуб. Учествовало је шест екипа, победника регионалних турнира на нивоу Србије. Међу њима нашли су се и млађи пионири “Младости“, који су остварили три победе и тако освојили титулу првака Србије у овом реномираном такмичењу, који окупља ову узрасну категорију.

Најпре је у првом мечу, после доста узбуђења, савладана “Колубара“ из Лазаревца са 51:50. Затим је убедљиво побеђена зајечарска екипа “Младости 019“ са 45:31. На тај начин је освојено прво место у групи и обезбеђено учешће у финалу. У борби за титулу још једна убедљива победа. Поржено је “Севојно са 49:34.

Из Врњачке Бање играчи Дејана Коларевића вратили су се са још једним пехаром. Победили су и у такмичењу у шутирању тројки.

Освајањем првог места Чачани су стекли право да представљају Србију на турниру који ће окупити најбоље екипе и из Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Словеније, Хрватске и Црне Горе. Ово такмичење ће бити одржано у Сежани (Словенија) од 22. до 26. маја.

Фото, архива КК “Младост“.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.