Aktuelno Društvo

НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ФОТОГРАФИЈУ ЗА КАЛЕНДАР ГРАДА

ЈУ „ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЧАЧКА“ Р А С П И С У Ј Е НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР 12 ФОТОГРАФИЈА ЗА ИЗРАДУ КАЛЕНДАРА ГРАДА ЧАЧКА
ЗА 2019. ГОДИНУ

Позивамо заинтересоване љубитеље фотографије да пошаљу своје радове и тако се укључе у конкурс за избор 12 фотографија за израду Календара града Чачка за 2019.годину.

Право учешћа није ограничено (осим за организатора Конкурса).

Услов је да фотографије садрже мотиве и атмосферу нашег града. Поред тога, радови морају задовољити и елементарне техничке критеријуме, неопходне за квалитетно штампање календара у техници ”офсет” штампе. (Препорука је да су фотографије снимљене фотографским апаратом).

Наш циљ је израда Календара града Чачка за 2019.годину. За ауторе изабраних радова биће обезбеђене награде у изосу од 5.000,00 динара (по фотографији).

Сваки учесник може послати до 5 фотографија. Фајлови за слање на конкурс:дужа страна 2.000 пиксела, у резолуцији 300 dpi, снимљени у jpg формату, у величини до 2MB по фотографији. (Аутори изабраних фотографија биће консултовани око накнадног достављања фајлова у максималном квалитету у коме их поседују).

Ваше фотографије шаљите на mail адресу: konkursturisticka@gmail.com

Контакт особа: Гордана Мајсторовић, 064 644 6047

Конкурс је отворен до 10.11.2018.године

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.