Aktuelno Sport

НАДМЕТАЊА ПОЧИЊУ ОД ЧЕТВРТКА

ТК “Слобода“ је домаћин овогодишњег финалног турнира Екипног првенства Србије за девојчице и дечаке до 14 година.

У конкуренцији девојчица наступају београдски клубови “Типсаревић“, “White star“ и “Дрил“, панчевачки “Динамо“, нишки “ТАЖ“, књажевачки “Магнет“ и домаћа “Слобода“. Код дечака, екипе које ће се појавити су: “Типсаревић“, “Колонијал“ и “Газела“ из Београда, нишки “ТАЖ“ и “Костић“, шабачки “Стари град“ и “Кикинда“.

  • Покровитељ овог такмичења је компанија “Слобода“ и оно је део прославе 70. годишњице њеног постојања. Први пут организујемо једно овакво такмичење и, обзиром на искуство које смо стекли организовањем многобројних појединачних турнира, сматрам да ће све протећи у најбољем реду – каже председник ТК “Слобода“ Нешо Пузић.

Екипа “Слободе“ ће наступити у следећем саставу: Милица Милошевић, Анастасија Николић, Александра Јоковић и Софија Топаловић.

  • Ово је већ пета година за редом да учествујемо на екипним првенствима у разним категоријама. Драго ми је што ће наш клуб бити домаћин, јер су се до сада такмичења одвијала у Београду. Ми имамо младу екипу, јер ће све оне и наредне године играти у конкуренцији до 14 година и зато сматрам да свака појединачна победа коју остваримо у мечевима представља успех. Све играчице ће добити прилику да заиграју у свом граду – рекао је тренер екипе “Слободе“ Милош Пузић.

Игра се на испадање, у формату три сингла и један дубл. Ако резултат буде нерешен даље иде екипа која је остварила победу на првој табли.

  • Вредно смо тренирале последњих неколико месеци. Нарочито од тренутка када смо сазнале да је наш клуб домаћин. Свака победа коју остваримо за нас ће бити од изузетног значаја и подстрек за даљи рад – изјавила је капитен Милица Милошевић.

Турнир почиње у четвртак у 10 часова, а “Слобода“ у првом колу игра против “Дрила“. Финални мечеви биће одржани у суботу, 8. септембра, а почињу у 10 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.