Hronika

НАПАДНУТ РАДНИК КОМУНАЛЦА

У четвртак, 18. априла, око 12 часова, у Трбушанима у Улици 112, нападнут је наш радник који је делио обрачуне за услуге изношења и депоновања смећа.

У преподеневним часовима, приликом редовне поделе кварталних обрачуна за услуге изношења и депоновања смећа, радник нашег предузећа је у Улици 122, испред броја 2, оставио обрачун у капији дворишта, када је наишао наш суграђанин С.М. који је почео да виче на њега, да га вређа, a једног тренутка га пљунуо, одгурнуо и том приликом му нанео лакше телесне повреде.

Наш радник је инцидент пријавио полицији, а лакше телесне повреде су му констатоване приликом прегледа у надлежној установи.

С.М. је од раније познат нашим радницима по бахатом и насилничком понашању, а овај пут је све ескалирало и завршило повредом.

Апелујемо на суграђане да своје евентуално незадовољство не испољавају на овај начин, јер се тиме апсолутно ништа не решава, напротив, ствара се непотребна тензија и атмосфера која није корисна никоме, нарочито имајући у виду чињеницу да се као јавно предузеће трудимо да корисницима услуга на сваки начин изађемо у сусрет и свој рад ускладимо са њиховим потребама.

Молимо све људе добре воље да јавно осуде овакво понашање, јер насиље апсолутно није начин решавања проблема, било да је незадовољство оправдано или не.

ЈКП “Комуналац”

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.