Aktuelno Sport

НАЈМЛАЂИ ФУДБАЛЕРИ “БОРЦА“ ДОБИЛИ НОВУ ОПРЕМУ

Милош Милић, Милица Миладиновић, Предраг Теофиловић и Урош Секулић

Данас су у простројима Градског стадиона представници компаније “MOZZART“ уручили фудбалском клубу “Борац“ спортску опрему и реквизите намењене млађим фудбалским категоријама у вредности од 100.000 динара.

  • Ово је први вид сарадње и помоћи ове друштвено одговорне компаније и нашег клуба и надам се да је то наговештај да ће будућност “Борца“ кренути у једном светлијем правцу. Ми се ослањамо на сопствени играчки и стручни кадар и због тога сматрам да ћемо успоставити одличну обострану сарадању, обзиром на то да је “MOZZART“ у више наврата помагао  и не престаје да помаже спорт у нашем граду – рекао је Предраг Теофиловић, председник фудбалског клуба “Борац“, захваливши се присутним представницима “MOZZARTA“ на овом гесту.                                                                                               Нови дресови за фудбалске наде

Друштвени активизам ове компаније у Чачку је највише препознат кроз обнављање популарног “Желовог“ и кошаркашког терена код “Соколане“, али било је и других видова помоћи у развоју спорта у нашем граду.

  • Овом донацијом смо само потврдили и оправдали епитет највећег донатора спортским колективима у читавом региону. Надам се да ће вам ова опрема бити корисна и да ћете у њој низати само успехе. Ми према Чачку имамо посебан однос и помагали смо развоју чачанског спорта кроз наше акције: хуманитарни тикет у подне, нови дресови за нове шампионе, сто терена за једну игру. Укључили смо се и у акцију прикупљања помоћи Мини Месаровић – изјавила је овом приликом Милица Миладиновић, представник сектора у компанији који се бави односима са јавношћу.

По оцени Милоша Милића, новинара у компанији “MOZZART“, “Борац“ заслужује да игра у вишем рангу од овог сада, јер има инфраструктуру којом би му позавидели многи клубови.

  • “MOZZART“ је окренут спортском начину живота, игри и надам се да ћемо у будућности имати још јачу и бољу сарадњу са “Борцем“ и зато нека овај скромни поклон буде ветар у леђа свим фудбалским надама овог клуба – изразио је наду у боље фудбалско сутра Милош Милић, пожелевши “зебрама“ прво да изборе опстанак у Првој лиги Србије, онда да крену ка повратку у врх српског фудбала.

Фудбалер “Борца“ Урош Секулић тачно је попунио хуманитарни тикет и тако прикупљена средства наменио фонду за лечење наше суграђанке Мине Месаровић. Овом приликом је изјавио да се нада да ће ових 150.000 динара допринети њеном излечењу и пожелео јој да се што пре врати нормалном животу.

В. Д.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.