Aktuelno Sport

НА РЕДУ СУ КЉУЧНИ МЕЧЕВИ ЗА “БОРАЦ“

 

Његош Јањушевић и Владимир Станисављевић

Осокољени освојеним бодом у Бечеју, фудбалери “Борца“ са великим оптимимом дочекују сусрет 28. кола Прве лиге Србије у коме се састају са крушевачким “Трајалом“. Ово је прва у низу од три утакмице, после тога следе сусрети са “Телеоптиком“ и “Слободом“, у коме се “зебре“ састају са тимовима свог ранга и оне ће, по речима тренера Станисављевића, у великој мери одлучити судбину клуба у овој сезони.

О противнику и самој утакмици Владимир Станисављевић каже:

– То је екипа која је јака на свим позицијама. Неке су чак и дуплиране. Имају одличне индивидуалце, али имају и својих мана. Ако успемо да осваримо модел игре као против “Металца“ и будемо борбени као у Бечеју, уз смањен број грешака и већу концентрацију у нападачкој завршници можемо да остваримо добар резултат.

Свестан је Станисављевић да је овим младим играчима највећи противник психолошки притисак и зато настоји да их на сваки начин од њега ослободи како би на терену показали све што знају.

  • Ми на свакој утакмици пружамо максимум. Некад је то довољно за успех, а некад не. Против “Трајала“ ћемо дати све од себе да остваримо добар резултат и зато бих позвао публику да нас подржи, јер нам њихова помоћ много значи – обећао је десни бек Његош Јањушевић.

Сусрет између “Борца“ и “Трајала“ биће одигран у суботу, 23. марта, на Градском стадиону и почиње у 18:30.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.