Aktuelno Sport

НИКОЛА СЕ ВРАТИО У “БОРАЦ“

Јуче је КК “Борац“ добио још једно појачање. Трогодишњи уговор потписао је Никола Кочовић. Ради се о момку из нашег града који је пре неколико година играо за “Борац“ у развојној лиги, а сада се после неколико селидби из клуба у клуб вратио међу чачанске “црвено-беле“.                                                                                                                                                                                                               

  • Задоваљан сам што је Никола дошао у клуб. Прво, такав нам је профил играча био потребан, друго, има сјајне физичке предиспозиције и што је Чачанин. Изузетан је потенцијал и на нама је да кроз заједнички рад тај његов потенцијал у попуности искористимо – казе шеф стручног штаба Јовица Арсић.

Доласком Николе спољна линија се полако заокружује, а ево какви су његови први утисци после приступања “Борцу“:

  • Протеклих сезона често сам мењао клубове, а сада сам срећан што сам део “Борца“. Фокусиран сам на рад и жеља ми је да направимо што бољи резултат. Имамо сјајне услове и сви играчи су максимално ангажовани на тренинзима – каже новопечени играч “’Борца“.

Ни директор клуба Марко Ивановић није крио задовољство због потписаног уговора, а напомиње и да је прва утакмица већ заказана.

  • Наставили смо са трендом потписивања вишегодишњих уговора, тако да клуб може да планира рад на дуже стазе. Он је са нама од почетка припрема. Био је без уговора и у договору са тренером Арсићем прихватио је читав конценпт сарадње, тако да смо се око свега договорили врло брзо. Тим се полако формира и већ смо почели да заказујемо утакмице. На Златибору ћемо 7. септембра играти са “Крком“, а до 20. августа очекујем да ће бити комплетиран списак припремних утакмица – каже Ивановић.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.