Aktuelno Društvo

Одржана трибина ,,Мобилност ка промени“ у вртићу „Мали капетан“

На трибини ,,Мобилност ка промени“, одржаној данас у вртићу ,,Мали капетан“, представљени су резултати пројекта, који се у ПУ „Моје детињство“ реализује од септембра 2017. године, а финансира га Фондација „Темпус“, у оквиру пројекта „ЕРАЗМУС ПЛУС“. Теме трибине, којој су присуствовали стручни радници, удружење родитеља и представници локалне самоуправе, биле су Стандарди квалитета рада у установама образовања и капацитети образовних установа за унапређење професионалног развоја.


Директорка ПУ „Моје детињство“ Сузана Симеуновић је нагласила да учешћем у пројекту учесници имају подршку у стицању знања, вештина и компетенција, добијају идеје за креирање и уређење простора по мери детета, према интересовањима и потребама деце и креирају нова дидактичка средства и осмишљавају материјал за рад са децом.
У Фиренци су обуку стекли стручни сарадници разних профила, како би се постигао највећи бенефит приликом преношења знања и искустава. А то су директор, психолози, васпитачи, медицинска сестра – васпитач.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.