Aktuelno Sport

ОНИ СУ НАДА У БОЉЕ ФУДБАЛСКО СУТРА

Да није све тако црно у фудбалском Чачку најбољи показатељ су резултати две селекције ФК “Арест”, које ће учествовати на завршним турнирима за првака Србије. У недељу, 7. априла, млади фудбалери рођени 2009. ће наступити на финалном турниру у Шапцу, док ће се њихове две године млађе клупске колеге борити за звање најбољих у Србији 13. априла у Смедеревској Паланци.

Овај фудбалски клуб постоји већ четири године, тренеру и оснивачу клуба Ненаду Миловановићу помажу још тројица колега. У клубу тренира 130 дечака, узраста од пет до 13 година, међу којима су и три девојчице.

– Учествујемо у “Мини макси” и “Фер плеј” лиги које се одржавају у Чачку, Краљеву, Пожеги, Ужицу, Врњачкој Бањи …Све генерације од 2007. до 2011. годишта освојила су прва места, па су избориле учешћа на турнирима за првака Региона западне Србије. Осмогодишњаци и десетогодишњаци су на овим турнирима били првопласирани, па су се нашли међу конкурентима за освајање титуле првака Србије – објашњава Миловановић систем такмичења у млађим категоријама, додајући да осам играча “Ареста” тренира у “Црвеној звезди”, “Паризану”, “Чукаричком”, а да су за још њих неколико заинтересовани наши највећи клубови.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.