Aktuelno Grad

Организован „Дан отворених врата“ за све који желе да буду полицајци

Полицијска управа у Чачку данас је организовала „Дан отворених врата“ за све кандидате који желе да се пријаве у Центар за основну полицијску обуку, како би се информисали о свему што их тамо очекује. Са територије нашег града предвиђено је 20 полазника за овај Центар.
Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис полазника у Центар за полицијску обуку 20. јуна, који је отворен 30 дана. Пријава се подноси полицијској станици у коме је кандидату место пребивалишта. Сврха Дана отворених врата јесте да се заинтересовани кандидати упознају са конкурсом, начином пријаве, селекцијом и обукама које их очекују.


Сваки кандидат пре почетка селекције добија шифру, чиме се избегава могућност измене резултата. На основу коначне ранг листе, одлуку о пријему кандидата доноси министар.
Из полицијске управе Чачак позвали су све којхи испуњавају услове да се пријаве у Центар, ако их привлаче изазови, акција и динамика.
Све информације о конкурсу заинтересовани могу добити у полицијским станицама, на интернет адреси Центра или на број ттелефона 021-462 – 033.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.