Aktuelno Grad

ПЕТ СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗАЈЕДНО ПРОСЛАВЉАЈУ 30 ГОДИНА МАТУРЕ

ЗАЈЕДНИЧКО СЕЋАЊЕ НА СРЕДЊОШКОЛСКЕ ДАНЕ:
ПЕТАК, 24. МАЈ, ХОТЕЛ “МОРАВА”
ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСЛЕ…

Генерација Чачана из свих пет средњих школа, Гимназије, Економске, Техничке, Машинско-саобраћајне и Медицинске, заједно ће прославити 30 година генерацијске матуре, у петак, 24. маја, у чачанском хотелу “Морава”.
Идеја организатора је да прослави присуствују сви они који су завршили средњошколско образовање 1989. године, а било како су повезани са школовањем у Чачку. На овај начин, организатори упућују позив својим школским другарицама и друговима, који су било када учили у основним или средњим школама у Чачку, а на пример, матурирали су у другом граду. С обзиром на то да је ово генерација усмереног образовања, позив важи за све оне који су учили прве две године у Чачку, а после у неком другом граду, јер је циљ да се окупи генерација рођена 1970. године, међу којима има и оних који су рођени или 1969, или 1971. На пример, велики је број оних који су у Чачку завршили основну школу, а због избора занимања средњу школу су учили у неком другом граду.
-У генерацији је било наших другарица и другова који су средњу школу завршили у Горњем Милановцу, Ужицу, Шапцу, Марибору…желимо да се те вечери дружимо јер смо са њима провели дивне године у основној школи.- поручују организатори и додају да позив важи за све оне којима су у сећању остале чачанске учитељице и учитељи, школски другови, разредне старешине из било ког периода њиховог школовања.
Матурантима из чачанских школа позиви су упућени електронски посредством координатора школе. Због немогућности да се позиви упуте лично, јер велики број њих живи ван Чачка и ван Србије, организатори генерацијске матуре упућују молбу родитељима, члановима породица и пријатељима да јубиларним слављеницима пренесу овај позив.
Организатори достављају и имејл адресу на коју се заинтересовани могу јавити: centar.dijalog.tolerancija@gmail. com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.