Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Р.бр    НАЗИВ РОБЕ 01.06. 08.06. 15.06. 22.06. 29.06. Просек
1. Пројино брашно 80-90 80-90 80-90
2. Кромпир 40-100 40-100 40-70
3. Пасуљ 200-250 200-250 200-350
3. Паприка 200-250 150-200 120-300
4. Парадајиз 100-180 100-150 80-130
5. Краставци 50-80 50-80 50-70
6. Тиквице 30-50 30-50 30-50
7 Цвекла 50-70 100-120 100-120
8 Боранија 250 200-250 150-200
9 Купус 80-100 80-100 50-70
10 Грашак 300 300 300
11 Першун веза 30 30 30
12 Шаргарепа 70-100 100-150 100-150
13 Зелени лист купуса 30-50 50-70 50-70
14 Зелена салата 50-60 50-60 50-60
15 Црни лук 50-70 50-70 50-70
16 Бели лук 400 400 400
17 Шампињони 200 200 200
18 Броколи 200 200 200
19 Празилук 140 120 120
20 Карфиол 200 200 200
21 Плави патлиџан 250 250 250
22 Кисели купус 150 150 150
23 Бресква 150 100 80-100
24 Малине 250 200 200
25 Јагоде 100-120 160-180
26 Трешње 100 150-180 130-150
27 Јабука 50-150 50-100 50-100
28 Кајсија 200 150 130
29 Суве шљиве 350-450 350-450 350-450
30 Вишње 80 60-80 80-120
31 Јужно воће 100-190 100-190 100-190
32 Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200 1000-1200
33 Језгра ораси 1000-1200 1000-1200 1000-1200
34 Очишћена живина 210-370 210-370 210-370
35 Јаја 8-13 8-13 8-13
36 Кајмак 500-700 500-700 500-700
37 Сир 200-400 200-400 200-400
38 Пршута 1000-1800 1000-1800 1000-1800
39 Сланина 350-900 350-900 350-900
40 Суџук 800 800 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
1 Телад
2 Дебеле свиње 160
3 Прасад 240-250 210-230 230-250
4 Овце 120-130 120-130 120-130
5 Јагњад 260 250 250
6 Пшеница 25 25 25
7 Кукуруз 23 23 23
8 Јечам 23 23 23

Оставите одговор