Aktuelno

Подршка оболелој деци

Поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР ће организовати хуманитарне скупове на трговима, у главним улицама и шеталиштима у 40 градова широм Србије.

Уз пригодне програме и у присуству пријатеља, родитеља и волонтера, НУРДОР ће обележити овај значајан датум и представити нову акцију у склопу кампање „И ја се борим!“ – Старе ствари за нову наду. Средства која ће се прикупити током ове акције биће намењена дугој фази изградње новог дечјег хемато-онколошког одељења у Нишу.

Све информације о хуманитарној акцији – Старе ствари за нову наду – биће доступне на званичној интернет страници Удружења http://www.nurdor.org/. Тачно у 13 часова биће пуштени балони подршке за све малишане који се лече и у знак сећања на оне мале суперхероје који више нису са нама. Позивамо све грађане да подрже ову акцију на Градском тргу од 12 до 14 часова.

KZM

Осим у Чачку, тог дана, хуманитарне акције подршке НУРДОР ће организовати и у: Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Београду, Ужицу, Суботици, Краљеву, Параћину, Смедереву, Зрењанину, Шапцу, Смедеревској Паланци, Ивањици, Пожаревцу, Ваљеву, Убу, Лајковцу, Малом Зворнику, Рековцу, Пријепољу, Кладову, Трстенику, Врњачкој Бањи, Руми, Бачкој Паланци, Кикинди, Сомбору, Сремској Митровици, Лесковцу, Пироту, Алексинцу, Врању, Прокупљу, Новом Пазару, Лебану, Сурдулици, Бору, Жабљу и Лазаревцу.

Канцеларија за младе Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.