Aktuelno Sport

ПРВО ПРОТИВ “КРКЕ“

У уторак, 3. априла, у 18 часова кошаркаши “Борца“ почињу прву од, надамо се, две најважније утакмице ове сезоне. Противник је екипа “Крке“, тим који је поразио чачанске кошаркаше у последњем колу регуларног дела АБА 2 лиге.

  • Освојили смо прво место на крају лигашког дела, али оно не значи много у доигравању, које је једно специфично такмичење. Све екипе су сличног квалитета и свако сваког може да победи. Наша предност је играње на свом терену и надам се да ћемо направити успешан први корак ка нашем коначном циљу, пласману у прву АБА лигу – каже помоћни тренер Мирослав Милић.

Један од најзапаженијих играча “Борца“ у последњих неколико кола Никола Пешаковић каже да нема много тајни између ова два тима и додаје:

  • Знамо одакле нам прети највећа опасност. Добро су покривени на свим позицијама са по два-три искусна играча. Ово неће бити лака утакмица и од самог почетка мораћемо да играмо агресивније у одбрани од неких претходних утакмица.

За Уроша Чарапића до успеха може да доведе само фанатична борбеност и “остављање срца на терену“  и наглашава да су сви играчи спремни за такав однос према игри.

Помоћ публике се не доводи у питање и сви истичу да се само у јединству са њом може доћи до првог места на овом турниру.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.