Grad

Представници „Wiland Electic“ у Чачку: НАЈАВЉЕНА НОВА ЗАПОШЉАВАЊА

 Представници  „Wiland Electic“ у Чачку

НАЈАВЉЕНА НОВА ЗАПОШЉАВАЊА

Прошлог четвртка су у посети Граду Чачку били су представници  „Wiland Electic“, др Oliver Eitrich и др Ulrich Schaarschmidt, заједно са сарадницима. На састанку са градоначелником  Милуном Тодоровићем , заменицом градоначелника Милицом Дачић, као и Михаилом Јовићем, градским већником задуженим за област привреде, представници комапније „Wiland Electic“ изразили су задовољство почетком процеса производње, квалитетно одабраним кадром и досадашњом добром сарадњом са локалном самоуправом.


Подсетимо, компанија „Wiland Electic“ доо Србија је започела са процесом производње 8. октобра у изнајмљеном халском простору, и до сада је радно ангажовала око 50 наших суграђана, а најављено је још нових запошљавања до краја ове године. Према њиховим речима, до сада је за радно место у овој компанији пристигло 300 пријава наших суграђана.

У другом делу састанка разговарало се о изградњи пословног објекта „Wiland Electic“ у пословној индустијској зони у Прељини, где се очекује запошљавање око 600 наших суграђана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.