Grad

Prihod od prodaje ukrasa – za opremanje Dečijeg odeljenja čačanske Bolnice

Osmeh-na-dar-1-696x464 (Copy)Na Vaskršnji četvrtak, 13. aprila 2017. godine naši sugrađani su učestvovali u humanitarnoj prodajnoj izložbi ukrasa.

Ukrase su izradili naši drugari iz Kancelarije za mlade Čačak, Odreda izviđača „Vojvoda Stepa Stepanović“ i školice jezika „Little Big Ben“. Devojke iz frizerskog salona „Bobana“  su pravile frizure našim devojkama i devojčicama i tako se pridružili ovoj akciji. Hvala fondaciji „Osmeh na dar“ koja nam je obezbedila materijal za pravljenje ukrasa. Takođe, hvala „Stop Shop“-u koji nam je obezbedio prostor za ovu akciju.
Ukupno je prikupljeno, 18.679,00 rsd, a sav prihod je iskorišćen za opremanje Dečijeg odeljenja čačanske bolnice. Svesni smo da je ova količina novca nedovoljna da se nabave aparati koji su preko potrebni i ovim putem apelujemo na sve građane, organizacije i institucije da se na način na koji su u mogućnosti, priključe akciji.
Od prikupljenog novca, kupili smo igračke koje smo na Vaskrs uručili dečjem odeljenju i tako obradovali mališane koji nisu proveli praznike uz svoju porodicu.
Izvor: Kancelarija za mlade

Ostavite odgovor