Grad

Приход од продаје украса – за опремање Дечијег одељења чачанске Болнице

Osmeh-na-dar-1-696x464 (Copy)На Васкршњи четвртак, 13. априла 2017. године наши суграђани су учествовали у хуманитарној продајној изложби украса.

Украсе су израдили наши другари из Канцеларије за младе Чачак, Одреда извиђача „Војвода Степа Степановић“ и школице језика „Little Big Ben“. Девојке из фризерског салона „Бобана“  су правиле фризуре нашим девојкама и девојчицама и тако се придружили овој акцији. Хвала фондацији „Осмех на дар“ која нам је обезбедила материјал за прављење украса. Такође, хвала „Stop Shop“-у који нам је обезбедио простор за ову акцију.
Укупно је прикупљено, 18.679,00 рсд, а сав приход је искоришћен за опремање Дечијег одељења чачанске болнице. Свесни смо да је ова количина новца недовољна да се набаве апарати који су преко потребни и овим путем апелујемо на све грађане, организације и институције да се на начин на који су у могућности, прикључе акцији.
Од прикупљеног новца, купили смо играчке које смо на Васкрс уручили дечјем одељењу и тако обрадовали малишане који нису провели празнике уз своју породицу.
Извор: Канцеларија за младе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.