Aktuelno Sport

СУДАР ПРВАКА АБА ЛИГА

Сутра ће сви љубитељи кошарке из нашег и околних градова моћи да уживају посматрајући дуел између “Борца“ и “Црвене звезде мтс“. Ова два клуба су доживела истоветну судбину у АБА лигама. Били су првопласирани у лигашком делу, али ту позицију нису одбранили у доигравању. Та чињеница, као и добре игре ових екипа у прва два кола Суперлиге су добра препорука да публика у великом броју дође и попуни халу крај Мораве.

Капитен Марко Мариновић се нада да ће навијачи у Чачку уживати.

  • “Звезда“ и ми смо забележили по две убељиве победе, тако да очекујем једну лепу кошаркашку представу. Без обзира на неизвесну утакмицу и тесан пораз, који смо доживели  у Купу, они су апсолутни фаворити. Ми ћемо дати све од себе да наставимо у овом ритму и покушаћемо да им, што је могуће више, отежамо посао на овој утакмици. Ако нам се укаже прилика да их победимо, ми ћемо то и учинити – оптимиста је Мариновић.

Репрезентативац Илија Ђоковић неће ни на овој утакмици моћи да помогне својим другарима из екипе, али је стално уз њих. Тако је било и на јутрошњем тренингу.

  • Драго ми је што видим неку агресивност међу играчима која би нас довела, можда, и до неке победе у коју ја верујем – каже Илија.

Оно што ће обрадовати све љубитеље кошарке је чињеница да је повреда санирана и Илија очекује да ће се у најскорије време прикључи екипи.

Члан стручног штаба Дејан Томашевић је свестан искушења које је пред играчима.

  • “Звезда“ је изгубила АБА лигу и Куп, тако да ће кроз првенство тражити прилику да освоји бар један трофеј. Ми имамо обавезу према публици да дамо свој максимум, а да ли ће то бити довољно за победу видећемо сутра. Сви играчи су спремни да одговоре изазовима ове тешке утакмице и надају се да ће публика уживати – рекао је на крају Томашевић.

У продају је пуштено 300 ђачких карата по цени од 200 динара. Карте за одрасле су 400 динара, а све пропуснице важе. Организованог доласка навијача “Звезде“ неће бити, али ће бити појачано обезбеђење и пожељно је да се уђе у халу раније, да би се избегле гужве.

Утакмица почиње у 18 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.