Uncategorized

Сутра: Анђелка у представи „Шта ме снађе“

Велика сала Дома културе

24. 02. 2018, у 20:00 часова

Цена улазнице је 1000 динара.

Глумица Анђелка Прпић је главни протагониста представе настале из пера Небојше Ромчевића, једног од најбољих сценариста данашње Србије, док режију потписује прослављени глумац и режисер Бранко Ђурић Ђура.

Шармантна Анђелка омиљена широм ЕX YУ простора, у овој представи игра Јованку Јоку Јаковљевић, банкарку стару 32 године. Јока је млада жена која гради каријеру оним што има (памети и знања понајмање) у суровом корпоративном свету.

 

ОПШИРНИИЈЕ…
Шармантна Анђелка, у овој представи игра Јованку Јоку Јаковљевић, банкарку стару 32 године.

У представи, Анђелка је једна млада жена која гради каријеру оним што има (памети и знања понајмање) у суровом корпоративном свету. Сасвим случајно се нашла пред дилемом: част и брачна верност или успон у каријери? Такву дилему не може да разреши сама: читава војска ликова јој у томе помаже стварајући још већу конфузију у њеној празној главици, а директоров син само што није ушао у њену собу… Овај је свет скројен тако наопако, да изгледа да је свака жена бар једном налетела на свог Харвија Вајнстајна. Задовољство је његово, кајање њено…

Текст за ову одличну комедију је написао Небојша Ромчевић, а режију је урадио познати глумац и режисер Бранко Ђурић Ђуро. Представа је настала у продукцији београдске продуцентске куће ГМР.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.