Društvo

Фитнес центар у хали „Младост“

Фитнес центар у хали „Младост“

Један од садржаја спортске хале Младост је и фитнес центар. Овај лепо уређен простор се налази на првом спрату хале и има свој засебан улаз који се налази према основној школи Свети Сава.

“Ми смо прошле године после спроведеног поступка јавне набавке опремили овај простор и коначно га ставили у функцију. Теретана је опремљена великим бројем справа и пружа могућност за вежбање како активним спортистима, тако и рекреативцима. Што се самих справа тиче оне су груписане у две целине. Кардио справе обухватају траке за трчање, бицикле и нордијско трчање, док други део представљају справе за класично вежбање. Простор је климатизован и лепо уређен, а у склопу теретане су и свлачионице са мокрим чворовима. Мислим да посебно јесење и зимско време наши суграђани могу на леп и користан начин попунити физичком активношћу у нашој теретани“ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Цена месечне чланарине је 1000 динара, а радно време теретане у спортској хали Младост је од 10 до 22 часа. Све информације заинтересовани могу добити на број телефона 064/641 2782.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.