G.Milanovac

Цена изнајмљивања паука није тајна

Image may contain: text

На данас одржаној деветнаестој редовној седници Скупштине општине Горњи Милановац одборници су пред собом имали шеснаест тачака о којима су одлучивали.

Локални парламентарци су усвојили Одлуку о изради Плана детаљне регулације за изградњу приступне саобраћајнице „Горњи Милановац – петља Таково“.

Циљ израде Плана је измештање „тешког саобраћаја“ који се одвија централном градском улицом у зони становања и услуга, ка петљи Таково, растерећење централног дела града чиме би се омогућило брже и безбедније одвијање саобраћаја и повезивање северне индустријске зоне и моторног саобраћаја из правца Крагујевца и севера општине са Коридором 11.

Ковачевић се осврнуо и на послове Јавног предузећа за изградњу и послове на којима то предузеће ради: „ Ја сам презадовољан како нам функционише наплата паркирања. Презадовољан сам чињеницом да у централним градским улицама имамо место за паркирање, али нисам задовољан са бахатим возачима који своја возила паркирају тако да свима осталима не дозвољавају да пролазе тротоарима, закрчују прилаз јавним установама и институцијама. Јавно предузеће за изградњу је ушло у јавну набавку прибављања сопственог возила. Месечно изнајмљивање паук возила кошта 41.666 динара, што је цена која није нимало скупа за закуп.“

Image may contain: 7 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.