Aktuelno Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ “ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

За Ивана Стругаревића се, без претеривања, може са сигурношћу рећи да је један од најуспешнијих чачанских спортиста. Нема домаћег ни међународног такмичења у бодибилдингу, а да Иван није освојио неку од медаља. У мају ове године од активног такмичења се опростио освојивши бронзану медаљу на Европском првенству у Барселони. Сада своје богато искуство преноси такмичарима и рекреативцима у бодибилдинг клубу “Борац“.

Сада је лето, вежбача има мање, тако да је Иван пронашао времена да прелиста најновији број “Гласа“. Поред похвала, овај сјајан спортиста је имао и једну сугестију:

  • Било би добро да “Глас“ повремено поклони пажњу промовисању здравих начина живота, правилне исхране, вежбања и бављења спортом. Свакодневно нас засипају подацима колико су неке болести рапострањене, као што су кардиоваскуларна обољења, дијабетес, малигнитети, проблеми са кичмом. Чак и у дечијем узрасту. Сигурно је да би се тај број у доброј мери смањио када би више рачуна повели о промени неких лоших животних навика – каже Стругаревић.

Сви такмичари “Борца“, под будним оком свог прослављеног тренера, се спремају за такмичења која ће кренути са првим јесењим данима. Нека ће бити и у нашем граду, а Стругаревић обећава добре резултате. Знајући са колико енергије и ентузијазма приступа свом послу нема сумње да ће тако и бити.

 В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.