Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ „ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

Иако је ова седмица била изузетно динамична за све запослене у локалној управи, првенствено због темељних припрема поводом обележавања Дана града – 18. децембра, са „Чачанским гласом“ у рукама, у тренуцима предаха, затекли смо и градоначелника Чачка Милуна Тoдоровића, који нам је уз осмех открио да сваког петка нађе бар мало времена да прелиста ново издање нашег недељника.

– Читање „Чачанског гласа“ је наша породична традиција, почев од баке и деке, преко мојих родитеља, супруге и мене, а ево и наша деца су четврта генерација читалаца „Чачанског гласа“. Оно што је мени најинтересантније, „Глас“ читам откад знам за себе! Поред спортских и дневних листова, које прелиставам свакодневно, и „Чачански глас“ је мој омиљени недељник. Интересују ме све области – привреда, култура, спорт, можда највише спорт, јер та рубрика је одлично покривена, прати све наше клубове, од највиших до најнижих рангова. „Чачански глас“ је изузетно важан лист, не само за Град Чачак, већ и за читав Моравички округ.
У читавој овој причи, за мене је посебно емотивно то што је моја мајка била највећи фан „Чачанског гласа“. Од њене смрти, већ три и по године, мој отац сваке седмице носи „Глас“ на њен гроб и оставља га тамо у посебном стакленом сандучету.
„Чачански глас“ је један од највећих брендова нашег града. Поред свега онога што поседујемо, Овчарско-кабларске клисуре, манастира, римских терми, и „Чачански глас“ је једно велико благо – наш верни хроничар времена – рекао је градоначелник Тодоровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.