Društvo

Четврто место за чачанску „Звездану стазу“

„Светионик знања“, пројекат који спроводи Организација српских студената у иностранству, одржан од  1. до 3. фебруара  на Златибору

Четврто место за чачанску „Звездану стазу“

Од 1. до 3. фебруара  на Златибору je одржан „Светионик знања“, пројекат који спроводи Организација српских студената у иностранству (ОССИ), а финансира Министарство омладине и спорта, који се односи на образовање и васпитање и обуку младих.

На такмичењу пројеката учествовало је укупно 60 средњошколаца, треће и четврте године, из 15 градова Србије. Уз стручно вођење координатора, ментора из иностранства и алумни ментора, тимови су осмишљавали пројекте из једне од пет области: Култура и уметност, Екологија, Друштвена одговорност и активизам, Спортска култура и Туризам.

Активисти Канцеларије за младе, као чланови Тима Чачак, изложили су свој пројекат „Звездана стаза“, који је имао за циљ постављање звезда, посвећеним културно-историјским личностима које су оставиле велики печат у култури и уметности града Чачка, а сама идеја и презентација је наишла на изузетно лепе похвале, што доказује и четврто место на коме се Чачак овај пут нашао.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.