Aktuelno Sport

ИВАНА ПОТВРДИЛА ВИСОКУ КЛАСУ

Неколико дана после освајања првог места на Првенству Србије за млађе јуниорке у трци на 60 метара Ивана Илић, атлетичарка “ЧААК“-а, остварила је још један сјајан резултат.

У Београду је 20. фебруара одржан 4. “SERBIAN INDOOR MEETING“, међународни атлетски митинг позивног карактера, на коме је и ове године учествовало  доста одличних атлетичара из Европе. Ивана је била једина из Чачка која се, захваљујући својим резултатима, нашла у овом одабраном друштву. Она је наступила у трци на 60 метара, у којој су учествовале наше најперспективније спринтерке, тако да је ово била реприза трке са недавно одржаног Првенства Србије. Опет је Ивана показала високу класу освојивши прво место, истрчавши трку у времену свог личног рекорда, који износи 7,75 секунди.

  • Морам да изразим захвалност директору СЦ “Младост“ Милошу Стеванићу, који нам је омогућио да користимо халу “Младост“ у Атеници када је напољу било изузетно хладно и снежни покривач био висок. То су били кључни тренинзи који су омогућили овако добре резултате на ова два такмичења – рекао Иванин тренер Драган Дуканац.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.