Obrazovanje

Кембриџ дипломе за 92 полазника школе „Blackbird“

Дипломе које додељује Универзитет у Кембриџу (Cambridge Assessment English), поред несумњиве практичне вредности за све који планирају наставак студија или професионалну каријеру у међународном окружењу, представљају и поуздан показатељ квалитета наставе и ефикасности учења енглеског језика.

Језичка школа Blackbird организовала је овогодишњу свечану доделу Кембриџ сертификата за рекордни број од 92 кандидата у среду, 12. септембра, у хотелу Београд.

Пред око 200 посетилаца у два термина, директор школе Blackbird Љубомир Васојевић, истакао је важност ових испита и успех који су кандидати постигли. Присутнима је представљен начин рада ове школе, са нагласком на комуникативној настави и високом учинку на међународним испитима, као и на вишегодишњем искуству у припреми за ове испите.

Директор је нагласио како је језичка школа Blackbird одржавајући сарадњу са Универзитетом у Кембриџу, чланством у организацији YALS, сарадњом са YORK associates и учешћем у пројекту Ерасмус+, стално je у току са променама у образовању, и увек ради на унапређивању квалитета наставе.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.