Aktuelno

ПРЕВО СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА

ОД СУБОТЕ ЋЕ КЉУЧАТИ НА ТЕРЕНУ “ДРАГАН КИЋАНОВИЋ”

У знак сећања на дугогодишњег тренера “Жела” Предрага Прева Вучићевића у суботу, 7. јула, почиње 31. турнир у баскету који носи његово име. Ово ће бити први пут да ће мечеви бити играни на новој подлози и на терену названом по легендарном Драгану Кићановићу.

Такмичење ће бити организовано у више категорија и то: млађи пионири, пионири, кадети, јуниори и сениори. Од овог турнира сениори ће играти по правилима 3х3 баскета. Екипе могу да се пријаве и на сам дан почетка турнира, до 12 часова. Потом следи извлачење парова, а први мечеви ће бити на програму у вечерњим часовима.

– Очекујем да ће на овом, као и на 30 претходних турнира, учествовати велики број екипа у свим категоријама. Ми смо уз помоћ Града и компаније “МОЦАРТ”, обезбедили вредне награде за најбоље екипе у свим категоријама. На овом терену, који има душу и традицију, за време трајања турнира, окупља се велики број наших суграђана, тако да је ово одавно постао изузетан спортски догађај за Чачак – изјавио је, у име организатора КК “Железничар”, директор Милош Бохињац.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.