Društvo

ПРОДУЖЕНА КУПАЛИШНА СЕЗОНА У ЧАЧКУ: Базен ради и у септембру

Руководство Спортског центра Младост је донело одлуку да се купалишна сезона на градском базену продужи. Разлог таквој одлуци је прилика нашим бројним посетиоцима да ’’надокнаде’’ купалишне дане који су због лошег времена пропуштени током претходног периода. Како истичу у Спортском центру Младост сви професори ће моћи бесплатно да одрже час физичког васпитања као што је то случај био и  крајем претходне школске године.
’’По првобитном плану купалишна сезона је требала да буде окончана у недељу 2.септембра. Одлучили смо да је продужимо и сигурно је да ће трајати још десетак дана, или боље речено док временске прилике то буду дозвољавале. Сведоци смо да базени ове сезоне због лоших временских прилика нису радили чак 24 дана, док је девет дана рађено само у једној смени. Упркос таквим статистичким параметрима могу изразити задовољство сезоном, јер је број продатих улазница незнатно мањи у односу на 2017.годину која је била изванредна’’ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.
Иако сезона још увек није окончана први човек СЦ Младост са задовољством истиче још неке параметре везане за ово лето:
’’Оно што је битније од свега је да нисмо имали инцидената током сезоне. Дешавало се да на базенима у једном тренутку буде и близу 3000 посетилаца, али су наше службе максимално одговорно одрадиле свој део посла. Ја им честитам на добром раду, а нашим посетиоцима се захваљујем на поверењу и поштовању кућног реда на базенима. Потрудили смо се да сезона раније почне у односу на претходне године, базене освежили новим садржајима, имали и ноћно купање, тако да генерално сви можемо бити задовољни оним што се у претходна три месеца дешавало на градским базенима у Чачку’’ – задовољно истиче директор Стеванић.
Градски базени ће до краја сезоне радити од 8,30-19 часова, а цена улазнице је 150 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.