Aktuelno Društvo

СВЕЧАНО ОТВОРЕНО ИГРАЛИШТЕ НА ЉУБИЋ КЕЈУ (ВИДЕО)

Данас су свечано отворени ново дечије игралиште и теретана на отвореном на Љубиђ кеју, чију је комплетну изградњу подржала компанија НИС. Свечаном отварању, уз представнике Нафтне индустрије, челнике Града, присуствовали су и малишани, који су се и највише обрадовали новом простору за игру.

ТВ ТЕЛЕМАРК

 Израбљене и поломљене играчке, на небезбедној површини у једном од најлепших делова града, крај бедема, на Љубић кеју, заменио је нов дечији мобилијар. Занимљиви тобогани, клацкалице, љуљашке, као и справе за вежбање на гуменој подлози специјално намењеној за дечија игралишта обрадовали су све становнике овог дела Чачка, али наравно, највише најмлађе.
Иницијатива за реализацију овог пројекта потекла је од Спортског центра „Младост“, а значај овог рекреативног простора је препознала компанија НИС и подржала га у оквиру програма „Заједници заједно“, са три милиона динара, док је Град Чачак у партерно уређење инвестирао нешто више од милион и седамсто хиљада динара. Ово је трећи пројекат који компанија НИС и спортски центар младост заједно реализују.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.