СВЕЧАНО ОТВОРЕН „ЧАЧАК ОПЕН 2017“

Синоћ је на теренима Tениског клуба Слобода одржана церемонија свечаног отварања међународног турнира за играче до 14 година из календара Тенис Европа под називом ЧАЧАК ОПЕН 2017. Церемонији су поред учесника турнира, њихових тренера, родитеља, бројних наших суграђана, присуствовали и представници локалне самоуправе, компаније Слобода, као и фирми и организација које помажу рад клуба.

DSCF0548

Чланови КУД Бамби су побрали симпатије свих присутних у два наврата одигравши сплетове игара из Србије. После дефилеа свих учесника и интонирања државне химне присутнима се у име компаније Слобода обратио извршни директор Милован  Луковић. Он је нагласио да ће Компанија увек стајати иза Тениског клуба и подржаваће све његове активности као и активности осталих клубова који носе њено име. На крају је свим учесницима пожелео пуно среће на турниру. Нешо Пузић, председник клуба и директор турнира, посебну добродошлицу је пожелео такмичарима из пријатељске Кине који ове године долазе први пут са жељом да нам у наредним годинама буду стални гости. Посебно је захвалио свима код којих су гости из 20 земаља одсели и изразио наду да ће они учинити све да сви посетиоци из нашег града понесу лепе утиске.

Градоначелник Милун Тодоровић је посебно признање одао Нешу Пузићу за све што је учинио током ових година да овај турнир буде на овом нивоу какав је сада. Прогласивши турнир отвореним он је такмичарима пожелео да у својим каријерама надмаше многа славна имена овог спорта која су играла у нашем граду. Потом је уследио ватромет којим је ова свечаност и завршена.

DSCF0542

Сви који су на било који начин, у протеклих 26. година постојања клуба, допринели његовом развоју су добили захвалнице које је уручио Нешо Пузић. Пре свих то су били Град Чачак и компанија Слобода.

Данас су на програму мечеви првог кола главног турнира у обе конкуренције. Током викенда су одигране квалификације из којих се по осам најбољих пласирало у главни турнир. Финални мечеви су планирани за суботу 17. јун.

Владимир Дуба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.