Сутра Борац – Вршац

Тријумф против водећих екипа на табели Моцарт Кошаркашке лиге Србије, Вршца и Динамика, била би права круна победничог низа од кога Борац не одступа већ два, три месеца. Први изазов је сутра увече. Телевизија „Арена спорт“ директно ће из Чачка преносити утакмицу Борац – Вршац.

– Спремно дочекујемо Вршац. Девет узастопних победа намеће нам и важност још једног успеха на домаћем терену, пред нашом публиком. Свесни смо одговорности и спремни да дамо све од себе. Вршац је врло искусна екипа, добро покривена на свим позицијама, састављена од неколико АБА лигаша. Превасходно мислим на Павковића, бившег играча Борца Бојана Крстовића, као и на Димића и Стојадиновића који су некада играли за ФМП. Довођењем Јефтића у екипу, учврстили су доминантну унутрашњу игру – подсећа Рашко Бојић, тренер КК Борац.

DSCF0166
Марко Мариновић, Рашко Бојић, Марко Ивановић, Марко Радовановић и Илија Ђоковић

 

Осим тренера, још једном успеху код куће надају се и играчи. Оптимизам и велика очекивања поткрепили су напорним радом, одличном атмосфером у екипи и жељом за победом. Као што је био Металац у претходној утакмици, Вршчани су дужник Борца. У првом делу сезоне Чачани су изгубили на гостовању у Вршцу.

– Ова као и свака друга утакмица, важна је за наш пласман у Супер лигу. Мислим да можемо да пређемо и Вршац и Динамик. Али, идемо корак по корак. Најважнија је утакмица против Вршца – каже Марко Мариновић, КК Борац.

– Сигуран сам да ће свако од нас уложити 300 посто своје снаге. Наша велика предност је то што имамо млађи тим и желимо победу више од њих. Желео бих да хала буде пуна на утакмици против Вршца. Надам се да смо после једне веће победничке серије, заслужили подршку чачанске публике. Вршац има најбоље нападаче, постигли су највише поена у Кошаркашкој лиги. Зато нам је врло важна подршка наших навијача – поручили су Марко Радовановић и Илија Ђоковић, КК Борац.

Петак, 10. фебруар, 18 часова

Борац – Вршац

Хала КК Борац

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.